Hej!

Vi vill hemsk gärna få tag i så många bilder från bröllopet och festen som möjligt.
Har du tagit några bilder så maila gärna de till oss (christian.nicander@gmail.com) eller lägg upp de på Dropbox (eller annan molntjänst) och dela mappen.
Det går även bra att ladda upp bilderna på Instagram under #nicanderswedding.
Tack så mycket!

Ingång

Resan hit

 • När det sa klick

  Valborg, 2005

  Det var på en bowlingkväll med jobbet och bruden bjöd brudgummen på en Red Bull-Jäger i baren, en 8:a då brudgummen själv fick välja.

 • Första resan

  September, 2005

  Egentligen var nog deras första resa ihop även deras första riktiga date och flygresan gick till Turkiet.

 • Flyttade ihop

  Augusti, 2006

  När bruden i några månaders tid varit inneboende hos brudgummen och hans dåvarande kombo, flyttade de ihop på Apotekaregatan 18 i Helsingborg.

 • Köp av hus

  Maj, 2008

  Efter att brudparet blivit trötta på stadslivet bar det iväg till en annan metropol, Hyllinge, där de bosatte sig 50 meter från de snälla barnvakterna.

 • Barnen

  Augusti, 2009 Januari, 2011

  Deras mål var att beta av alla stora huvudstäder i Europa, men det kom ett par barn emellan. Det var ju såklart ett trevligt avbrott och Madrid lär väl inte flytta på sig innan barnen gör det.

 • Frieriet

  April, 2017

  Brudgummen ville att frieriet skulle bli en överraskning och det blev det nog också. Bruden anade inte att istället för att bara sitta i publiken och bli underhållen av Danny, bli lyckoönskad av honom efter att brudgummen friat på scenen.